Bærekraft

 

Cathrine Hammel skaper kvalitetsplagg for mennesker som ønsker å gjøre mer bevisste forbrukervalg. Med mål om å skape en garderobe som overskrider trender og varer lenge, har merkevaren etablert seg som en rak motsetning til fast fashion.   

De siste årene har selskapet tatt et valg om å ha mindre kolleksjoner, benytte oss av færre stoffkvaliteter og samarbeide med et fåtall leverandører. Vi ser på dette som nødvendig for å få bedre kontroll over produksjonskjeden og imøtekomme våre egne krav til bærekraftig klesproduksjon. 

Et langsiktig og godt forhold til våre utvalgte leverandører er essensielt for å ivareta god kvalitet, ansvarlighet og sporbarhet. 90 prosent av leverandørene våre har vært med siden starten i 1997, så dette er mennesker vi har stor tillit til og respekt for. 

Michael og Ning (Kina): De aller fleste av våre vevde plagg lages hos Michael og hans lille fabrikk, der et nært og godt samarbeid er bygget opp over mer enn 20 år. Våre strikkeplagg lages hos Ning, som Cathrine har hatt et personlig og tett samarbeid med i snart 30 år. 

Neeti og Raman (India): Det gode samarbeidet med den lille systuen til Neeti og ektemannen Raman i New Dehli startet opp for nærmere 30 år siden. De produserer nå kun for oss, og Neeti lager blant annet all tyllen vi bruker. Vi har blitt gode venner gjennom årene, og hjelper hverandre så godt vi kan.  

Vi samarbeider også med en fabrikk i Italia og en i Portugal. Å være lojale mot leverandørene våre er viktig for oss, ettersom vi vet at de er like avhengige av oss som vi er av dem. Målet er å besøke hver leverandør årlig.

 

1. Skriv inn din Email adresse i kollonen under

2. Sjekk din Email inboks, og trykk på mailen du har mottatt fra oss.

3. Trykk på "Subscribe" knappen

4. Voilà. Motta 10% på ditt første kjøp, og vær den første som for høre om våre unike tilbud og nyheter.