Personvern

Cathrine Hammel AS vet hvor viktig det er å beskytte personopplysningene dine. Cathrine Hammel AS har iverksatt strenge retningslinjer og sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen du gir oss. Når du registrerer deg på nett med Cathrine Hammel AS og oppgir kundeinformasjonen din, gir du oss samtykke til å behandle og bruke disse oppgitte personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen gjelder alle beskyttede personopplysninger som samles inn, vedlikeholdes eller brukes av Cathrine Hammel AS.

 

 

Personopplysninger

Cathrine Hammel AS samler inn opplysninger av personlig art fra besøkende av nettstedet som registrerer informasjonen sin eller som bruker nettbutikken. Vi bruker kontaktinformasjonen din til å behandle kjøp/ordrer og alle returer, varebytter og klager du kan ha i forbindelse med kjøpet ditt; og for å kommunisere med deg om kjøpet ditt og svare på ev. spørsmål eller kommentarer du kan ha om produktene eller tjenestene våre. Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt, kan vi også bruke kontaktdetaljene dine til å sende ut slike nyhetsbrev, basert på ditt samtykke. Vi bruker også informasjonskapsler (som beskrevet i vilkårene for bruk) og sporer IP-adresser slik at vi kan forbedre tjenestene våre og gi deg en bedre brukeropplevelse hos Cathrine Hammel AS.

 

Nøyaktighet og lagring

Du har rett til å be om tilgang til og korrigering av alle dataene du oppgir til oss eller å fjerne navnet ditt fra Cathrine Hammel AS’ e-postliste når som helst ved å kontakte vår kundestøtte på post@cathrinehammel.no eller e-postadressen som står på kontakt-siden på nettstedet.

 

Samtykke til personvern og endring

Ved å få tilgang til og bruke nettstedet til Cathrine Hammel AS, inkludert å kjøpe varer via nettstedet, samtykker du til at vi samler inn, bruker og fremlegger din informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. Cathrine Hammel AS forbeholder seg retten til tidvis å gjøre endringer på sin personvernerklæring eller praksis. Vi publiserer den oppdaterte erklæringen på nettstedet vårt, og derfor oppmuntrer vi deg til å se gjennom denne siden fra tid til annen, særlig hver gang du bruker nettbutikken vår. Du bør derfor se gjennom denne siden fra tid til annen for å få oppdatert informasjon, særlig hver gang du bruker nettbutikken. Vi vil varsle deg om ev. endringer på personvernerklæringen vår ved å publisere endringene på nettstedet vårt.

 

Betalingsløsning

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

 

Informasjon til tredjeparter

Cathrine Hammel AS verken selger, leier ut eller avslører våre klienters navn, adresser, e-postadresser eller andre personopplysninger til noen Cathrine Hammel AS-enheter. I tillegg inngår Cathrine Hammel AS kontrakter med utvalgte tredjeparter for å vedlikeholde nettstedet vårt, administrere databasen vår og distribuere e-poster og kommunisere med klienter. Disse tredjepartene kan kun behandle personopplysningene du gir til oss vegne av Cathrine Hammel AS når dette er nødvendig, og vi autoriserer ikke noen av disse tjenesteleverandørene til å bruke opplysningene dine på noen annen måte. Bortsett fra dette, avslører vi ikke informasjonen din til tredjeparter med mindre dette kreves ifølge loven eller i forbindelse med et rettskrav eller en rettssak. Hvis Cathrine Hammel AS kjøpes opp av, slås sammen med eller konsolideres med annen enhet, kan informasjon om Cathrine Hammel AS’ kunder gjøres tilgjengelig for den nye enheten. Men den nye enheten må samtykke til å beskytte fortroligheten til personopplysningene dine i henhold til denne personvernerklæringen.

 

Samtykke til informasjonskapsler

Du samtykket i retningslinjene for informasjonskapsler på denne nettsiden.

  • Strengt nødvendige informasjonskapsler
  • Funksjonelle informasjonskapsler
  • Ytelsesinformasjonskapsler
  • Målretting av informasjonskapsler

 

Dataportabilitet

Du har rett til å be om tilgang til dataene dine når som helst.

 

Dataretting

Du har rett til å be om at dataene dine oppdateres når du mener det er hensiktsmessig.

 

Rett til å bli glemt

Du har rett til å be om at alle dataene dine blir slettet.

 

Hvis du vil at vi skal slette dataene dine, oppdatere dem eller fjerne samtykket ditt, vennligst send oss ​​en e-post på info@cathrinehammel.no

 

Sist oppdatert 2023-01-05

1. Skriv inn din Email adresse i kollonen under

2. Sjekk din Email inboks, og trykk på mailen du har mottatt fra oss.

3. Trykk på "Subscribe" knappen

4. Voilà. Motta 10% på ditt første kjøp, og vær den første som for høre om våre unike tilbud og nyheter.