Tidløs kvalitet siden 1997

Filosofien til den norske designeren Cathrine Hammel har holdt stand siden oppstarten i 1997: Å lage komfortable kvalitetsplagg i naturlige materialer og med perfekt passform for moderne mennesker. Som en motsetning til store deler av moteindustrien, er merkevaren Cathrine Hammel kjent for sin tidløse design og klær som kan gjenbrukes i år etter år.  

Vår ambisjon er å være ansvarlige, transparente, sporbare og bærekraftige i alt arbeid vi gjør, med respekt for mennesker, dyr og miljø.

Etisk handel er et viktig prinsipp for Cathrine Hammel. En av hovedutfordringene innen dette arbeidet er utilstrekkelig åpenhet og sporbarhet i leverandørkjeden. I 2018 ble vi derfor medlem av Etisk handel Norge – en organisasjon med kompetanse og ressurser som kan støtte oss i vårt videre arbeid.    

Vi samarbeider med noen få utvalgte leverandører, med mål om gode og langsiktige forhold. I alle våre samarbeid er målet å sikre gode arbeids- og miljøforhold, i tillegg til å øke den generelle bevisstheten om etisk handel.  

I 2020 tok vi et valg om å skape mindre kolleksjoner, benytte oss av færre materialer og samarbeide med færre leverandører – alt for å bedre kontroll og på den måten møte våre egne krav til bærekraftig klesproduksjon. Dette har ført til store strukturelle endringer i selskapet, inkludert halvering av omsetningen og ny arbeidspraksis. Slik kan vi, som en liten merkevare, bygge en enda mer bærekraftig leverandørkjede i fremtiden. 

 

1. Skriv inn din Email adresse i kollonen under

2. Sjekk din Email inboks, og trykk på mailen du har mottatt fra oss.

3. Trykk på "Subscribe" knappen

4. Voilà. Motta 10% på ditt første kjøp, og vær den første som for høre om våre unike tilbud og nyheter.